Goed moment om ons te lanceren

ZATERDAG, 30 AUGUSTUS 2014, 12:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Hasi leeft intens naar de topper van morgen toe,hij weet dat het de ideale moment is om Brugge een tik uit te delen.Voetballend is er nog veel werk maar dat is ook bij de aartsrivaal het geval,zegt coach Hasi in Het Laatste Nieuws


Anderlecht heeft de kans om Club Brugge morgen al op acht punten achterstand te zetten en die kans wil Hasi niet laten liggen. "We kunnen een tik uitdelen. En als je dat kan doen, dan doe je dat", zegt de coach strijdlustig, "Zij willen niet verliezen, maar ik ook niet. De teams zijn evenwaardig aan elkaar, zegt de coach, "Zij zijn versterkt, wij ook. Wij brengen nog niet ons beste voetbal, maar dat is ook bij Club Brugge het geval. Dit is het moment om ons te lanceren en eens een goeie wedstrijd te spelen. En het is een goeie test met het oog op de Champions League."

Andy Najar ondergaat vandaag een laatste test om te bepalen of hij kan spelen morgen, bij Mathias Suarez zet de coach nog een vraagteken. "Alles is nog niet 100% procent aan Suarez. Starten of invallen, ik weet het nog niet."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.