Bram Nuytinck vol vertrouwen naar topper

ZATERDAG, 30 AUGUSTUS 2014, 16:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Bram Nuytinck heeft zijn seizoensstart niet gemist en lijkt zijn vaste stek in de ploeg veroverd te hebben.Vol vertrouwen kijkt hij uit naar de topper morgen tegen Club Brugge waar hij Chileen Nicolas Castillo tegenover hem krijgt


"Ik kreeg links en rechts al complimenten over mijn degelijke seizoensstart", begint Nuytinck. "Waarom ik al zo vroeg in vorm ben? Ik voel mij goed en dat zie je terug in mijn spel. Als ik mijn hoofd erbij hou, dan kan ik mijn niveau nog lang aanhouden, maar ik zal niet meer de fout maken om te ver vooruit te kijken. Mijn aandacht gaat nu volledig uit naar de wedstrijd tegen Club Brugge."

Bram Nuytinck krijgt morgen Castillo tegenover zich, die de laatste tijd ook in supervorm is, "Vorig seizoen heb ik één helft tegenover Castillo gestaan. Blijkbaar staat hij nu een stap verder in zijn ontwikkeling. Uit de videobeelden die ik gezien heb, onthou ik dat hij een sterk lichaam heeft en makkelijk scoort, maar eigenlijk maakt het mij niet uit tegen welk type spits ik sta. Ik moet zorgen dat ik zelf mijn niveau haal."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.