Op menselijk vlak mooiste transfer

ZONDAG, 31 AUGUSTUS 2014, 10:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Op de vooravond van zijn zestigste verjaardag praat Herman Van Holsbeeck openhartig met de redactie van Menzo. De transfer van Vanden Borre beschouwt hij als de mooiste transfer, op menselijk vlak, uit zijn carrière


"Ik was ongelooflijk fier toen ik hem bezig zag op het voorbije WK. We gaan zijn contract nu verlengen voor vier jaar als blijk van waardering voor wat hij bereikt heeft", begint Van Holsbeeck over Vanden Borre. "Op menselijk vlak vind ik dat voorlopig mijn mooiste transfer. Hij had niks meer en begon hier aanvankelijk te trainen voor een periode van zes maanden waarbij hij slechts 1.500 euro bruto verdiende, Anthony stond hier iedere dag om acht uur 's morgens zonder morren. Anthony heeft mij gezegd dat hij een Anderlechtman is en hier tot het einde van zijn dagen wil blijven."

Olivier Deschacht

Van Holsbeeck zegt ook dat het contract van Deschacht met één jaar verlengd wordt: "Hoewel hij niet het grootste talent van Anderlecht is, is hij toch een voorbeeld voor veel jonge voetballers. Hij gaat de geschiedenis in als boegbeeld van de club, heeft intussen de langste staat van dienst en als je hier zolang blijft als titularis , heb je toch iets bereikt." aldus Van Holsbeeck over Olivier Deschacht.

Roger Vanden Stock

Van Holsbeeck heeft veel te danken aan Roger Vanden Stock, de voorzitter is altijd heel belangrijk geweest voor de general manager. "In je leven heb je altijd mensen die heel belangrijk voor je zijn, Roger is zo iemand. Hij bepaalt wat ik in de toekomst ga doen, zolang Roger doorgaat bij Anderlecht, doe ik dat ook."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.