Standard reageert op uitspraak Van Holsbeeck

WOENSDAG, 3 SEPTEMBER 2014, 18:41 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In een bericht op hun officiële site reageert Standard op de uitspraken van Herman Van Holsbeeck met betrekking tot Laurant Cimant. Maar waarom reageren ze eigenlijk? Een woordje uitleg is hier gepast.


Deze ochtend publiceerden verschillende kranten een uitgebreid interview met de manager van Anderlecht. Daarin gaf Van Holsbeeck ook uitleg over de spelers die de voorbije weken gelinkt werden aan Anderlecht maar van wie de transfer er niet gekomen is.

"Ciman heeft hetzelfde profiel als Alderweireld, maar transfers tussen Standard en Anderlecht liggen gevoelig. We hebben niet eens geprobeerd. Standard zou toch een prijs gevraagd hebben de we nooit konden betalen", klonk het bij Van Holsbeeck. Let vooral op de laatste twee zinnen, dus dat Anderlecht niet eens geprobeerd heeft omdat Standard toch een prijs zou gevraagd hebben die ze nooit konden betalen.

Standard reageert nu met het volgende bericht: "In tegenstelling tot wat meneer Van Holsbeeck zegt, heeft Standard nooit een te hoge vraagprijs gesteld voor Laurent Ciman, om de simpele en goede reden dat Anderlecht ons nooit gevraagd heeft of wij de speler willen verkopen omdat ze goed wisten dat dat niet het geval was."

Standard zegt dus dat ze nooit een te hoge vraagprijs gesteld hebben. Klopt want Anderlecht heeft nooit iets gevraagd, en dat had Van Holsbeeck toch in de kranten gezegd. Om een verhaal kort te maken: Standard heeft zich druk gemaakt voor niets. In feite was dit zelfs geen nieuwsbericht waard maar ik wou toch graag de puntjes op de i zetten vooraleer er van een mug een olifant gemaakt wordt.



anderlecht-online forum