Gillet en Armenteros scoren, debuut Milivojevic

ZATERDAG, 13 SEPTEMBER 2014, 23:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op Thomas Kaminski na kwamen alle door Anderlecht verhuurde spelers al in actie dit weekend. Guillaume Gillet, Samuel Armenteros en Luka Milivojevic lieten zich het meest opmerken.


Samuel Armenteros kende een droomdebuut bij Willem II. Op het veld van Feyenoord, de club waar hij vorig jaar ontgoochelde, gaf hij de assist voor het openingsdoelpunt en scoorde hij na 23 minuten de 0-2. Willem II haalde het uiteindelijk met 1-2 en Armenteros speelde de hele partij.

Ook Guillaume Gillet vond de weg naar doel. Tegen Lens maakte hij tien minuten in de tweede helft het openingsdoelpunt van oud-Anderlecht-spits Pablo Chavarria ongedaan. Het bleef 1-1 en Bastia staat nu veertiende. Gillet speelde de hele partij en pakte ook een gele kaart.

Bij Olympiakos begon Luka Milivojevic meteen in de basis. Tegen OFI Kreta speelde hij de volle negentig minuten. Olympiakos won met 3-0. In het wedstrijdverslag op de Olympiakos valt te lezen dat Milivojevic ervoor zorgde dat zijn medemiddenvelders zich door zijn werk vlot offensief konden uitleven.

In Spanje moet Fede Vico nog even wachten op zijn debuut in de Primera Division. De middenvelder zag vanop de bank hoe zijn club Cordoba 1-1 gelijk speelde bij Almeria. Cordoba heeft nu twee punten na drie wedstrijden.

In de Belgische tweede klasse speelde Eendracht Aalst 3-3 gelijk tegen White Star Brussels. Youri Lapage bekeek de hele partij vanop de bank, Elis Koulibaly haalde deze niet. De twee speelden gisteren wel met de beloften.

Jonathan Kindermans herstelt nog steeds van een armbreuk en kwam dus niet in actie bij Telstar. Zijn maats gingen met 3-2 de boot in bij De Graafschap, waar het openingsdoelpunt gescoord werd door Karim Tarfi, die deze zomer Anderlecht ruilde voor Doetinchem.

Thomas Kaminski speelt morgen om 21 uur met Anorthosis Famagusta tegen AEK Larnaca.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.