Munaron scout Braziliaanse doelman

DINSDAG, 12 JULI 2005, 11:33 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Keeperstrainer Jacky Munaron gaat vandaag naar Brazilië om er de Braziliaanse doelman Doni van Juventude te scouten. "Ik zag hem alleen nog maar op video", vertelt Munaron.


"Dit weekend zal ik de 25-jarige doelman live zien en ik zal ook de trainingen volgen. Daar leer je meer uit dan uit een match. Doni lijkt een groot talent", beweert Munaron.

Ook coach Franky Vercauteren is gecharmeerd door de Braziliaan. "We gaan Jacky niet zomaar naar het andere eind van de wereld sturen", reageert hij. "Doni is een ernstige optie." Als Silvio Proto dus nog altijd naar Anderlecht wil komen, zal hij zelf initiatief moeten nemen. Tussen Anderlecht en La Louvière is er wel opnieuw contact geweest.

"Ik weet niets van een Braziliaanse piste bij Anderlecht", reageert Proto zelf op het nieuws. "Dat is mijn zaak niet, ik kan er geen commentaar op geven. We zullen zien of ik in de komende dagen contact opneem met Anderlecht. Ja, ik blijf in ieder geval geïnteresseerd in een transfer naar Brussel", besluit hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.