Neem snel deel aan onze gratis prono!

MAANDAG, 15 SEPTEMBER 2014, 11:38 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Het is zover: morgen wordt de Champions League op gang getrapt met onder andere Galatasaray-Anderlecht. Dit is meteen ook het startsein voor onze pronostiek. Meedoen kan nog tot morgen, net voor de start van de wedstrijd.


Maar waarom zou je (gratis) meespelen? Eerst en vooral voor de mooie prijs die de winnaar ontvangt! En verder uiteraard voor de eer. Dit is de ideale kans om je kennis van het Europese voetbal te meten tegenover de andere Anderlecht fans! Inschrijven kan via onze registratiepagina. Indien je al een account hebt op deze site, kan je gewoon inloggen en meteen meespelen. Vergeet niet om je jokerploeg strategisch te kiezen. Hoe langer deze ploeg meegaat en in de Champions League, des te meer punten je kan verdienen. Succes!

Voor diegenen die eerst hun kennis nog wat willen aanscherpen, hebben we nog een aantal interessante links. De vorige Champions League campagne van Anderlecht kan je in geuren en kleuren nalezen in ons e-book. Wie wil onderzoeken wat Anderlecht in het verleden presteerde tegen Arsenal, Galatasaray en Dortmund, kan dit opzoeken in onze resulatenhistoriek.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.