Hasi: "Niet dat Milivojevic geen kansen kreeg"

VRIJDAG, 19 SEPTEMBER 2014, 16:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na zijn veelbelovend begin bij Olympiakos had Luka Milivojevic kritiek op Besnik Hasi. De kritiek raakt de Anderlecht-coach echter niet. "Voor Tielemans moet iedereen wijken", zegt hij. "En Steven Defour vind ik beter dan Luka."


Hasi zegt blij te zijn met de prestaties van Milivojevic bij Olympiakos. "Als de cijfers kloppen (hij zou tegen Atletico 12,4 km gelopen hebben, red.), dan is dat indrukwekkend", zo bekent Hasi. "Maar lopen kan hij."

"Voetballers die weg moeten, hebben altijd wel commentaar, maar het is niet dat hij geen kansen gekregen heeft he", gaat Hasi verder. "Met Tielemans heb ik één van de grootste talenten van Europa tot mijn beschikking. Voor hem moet iedereen wijken. En ik vind ook dat Defour beter is dan Milivojevic."

Hasi is echter niet rancuneus en voor hem heeft Milivojevic de bruggen met Anderlecht niet opgeblazen. "Tenzij Olympiakos natuurlijk meteen rond de tafel wil zitten om hem te kopen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.