Vanden Borre op bezoek bij de Constant Vanden Stock Foundation

WOENSDAG, 24 SEPTEMBER 2014, 19:10 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Anthony Vanden Borre is peter van de Constant Vanden Stock Foundation, een project dat opgestart is om Brusselse jongeren van straat en op de schoolbanken te houden. Vanden Borre op bezoek in Evere en Sint-Pieters Woluwe.


Vijf Brusselse gemeenten sloten al een akkoord met de ‘Royal Sporting Club Anderlecht Constant Vanden Stock Foundation’ vandaag sloten Evere en Sint-Pieters Woluwe zich daarbij aan. Samen zetten ze zich in tegen schoolverzuim, leerachterstand en steunen ze projecten die samenlevings- en andere problemen, eigen aan de grootstad, aanpakken.

Anthony Vanden Borre is fier dat hij gevraagd werd om peter te zijn van dit project: "Voor mij is het een eer dat ik dit project mag ondersteunen. Voetbal is in Brussel, en zeker in bepaalde wijken, niet enkel een sport, maar ook een manier van opvoeden. Ik ben blij dat ik met mijn aanwezigheid de jongeren kan stimuleren om nog harder te werken. Tijdens de training, maar ook op school. Ik hoop echter dat het niet bij deze zeven gemeenten blijft. Op termijn zou elke Brusselse gemeente aan dit project moeten deelnemen."





anderlecht-online forum