"Ik wil altijd alles geven"

WOENSDAG, 1 OKTOBER 2014, 12:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Andy Najar is één van de spelers die in zijn eentje kan beslissend zijn in een wedstrijd. Zijn techniek is fantastisch en hij blijft vechten voor de bal. Je kan hem ook nog eens op twee verschillende posities laten spelen.


"Ik won het vertrouwen van de technische staf , denk ik . Ik heb er hard voor gewerkt om mijn plaats in het team te verdienen . Ik ben echt blij, want de Champions League is altijd een doel geweest al van kindsbeen af , "zegt de Hondurees. "We zijn ambitieus , dat is waar , maar we zijn ons bewust van de kwaliteiten van de andere teams . Ondanks de vele geblesseerden wil Dortmund met de overwinning op zak terug naar huis keren. Maar we hebben ook die ambitie."

"Ik prefereer altijd om te spelen op de rechtsbuiten, een veel moeilijkere positie dan op de rechtsachter. Als verdediger moet je je inspanningen meer doseren en ik wil altijd alles geven. Ik heb altijd al grote fysieke mogelijkheden gehad, ik weet dat ik sne en lang kan lopen. Toen ik klein was ,liep ik eens één mijl ( 1,6 km ) in iets meer dan vijf minuten." voegt Andy Najar toe.

Zijn manager heeft aanbiedingen van Valencia en Malaga ontvangen, maar Anderlecht heeft geen bod op de speler ontvangen. Andy Najar heeft trouwens ook een nieuw contract getekend bij Anderlecht .



anderlecht-online forum