Verzamelde reacties na duel tegen Dortmund

DONDERDAG, 2 OKTOBER 2014, 07:26 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

We hebben voor jullie de belangrijkste reacties verzameld. We beginnen met Olivier Deschacht. "We moeten ons concentreren op de derde plaats, dat is het hoogst haalbare voor ons", begint hij.


"Dortmund heeft ons met beide voeten terug op de grond gezet. Nu moeten we bewijzen dat we het verdienen om als derde te eindigen", besluit hij.

Dennis Praet: "We waren het eerste halfuur onder de indruk van de pletwals van Dortmund. Zij zetten heel snel druk en speelden agressief. Zelf had ik wel liever als nummer tien gespeeld maar ik speel waar de coach dat wil."

Andy Najar: "Het is spijtig dat de fans Mitrovic uitfluiten want we spelen voor hen. In de Belgische competitie kan hij wel scoren maar in de CL moet je soms geluk hebben."

Silvio Proto: "Zij waren twee klassen te sterk. We haalden niet het verwachte niveau, zoiets kan gebeuren als je met een jong elftal speelt. Nu moeten we ons focussen op het duel tegen Genk."

Bram Nuytinck: "Ondanks de moeilijk voorbereiding had ik toch een goed gevoel. Maar we kwamen al snel op achterstand en we konden onze kansen niet afmaken."

Besnik Hasi: "Nu zullen we moeten strijden met Galatasaray om de derde plek. Dortmund en Arsenal zijn te sterk. Dortmund was gewoon beter, zij spelen elke week een topwedstrijd en wij zitten met een jonge ploeg. Het doelpunt na drie minuten maakte het ons moeilijk. Mitrovic zal van zijn gemiste kansen leren, vergeet niet dat hij tegenover topverdedigers stond."



anderlecht-online forum