Mitrovic reageert op kritiek supporters

VRIJDAG, 3 OKTOBER 2014, 10:07 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Aleksandar Mitrović werd tijdens het duel tegen Dortmund uitgefloten, dit voor het missen van zoveel kansen. De spits reageert nu tegenover de Servische pers. "Ik had nooit zoveel druk verwacht", klinkt het.


Toch even over het sportieve. "Dortmund is een grot club. Ze maakten gebruik van elke fout die we maakten", begint de Serviër. Toch gebeurde er iets, namelijk dat hij uitgefloten werd door de supporters in de tribunes. Het wou de spits namelijk maar niet lukken om te scoren.

"Je wordt op handen gedragen als je scoort, maar als het dan niet meer lukt wordt je door de fans geviseerd. Ik had nooit verwacht dat de druk zo enorm zou zijn", gaat hij verder.

Wat het er ook niet beter op maakt is dat Mitrovic bij een wissel telkens furieus reageert, vooral op de trainer. "Ik heb geen problemen met Besnik Hasi. Hij heeft me al goed geholpen. Als trainer neemt hij de beslissingen. Zo werd ik tegen Lierse vervangen door Cyriac die onmiddellijk scoorde."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.