Juhasz: "Van den Brom brak mijn carrière"

DONDERDAG, 9 OKTOBER 2014, 15:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Vorige zondag kreeg Roland Juhasz eindelijk zijn officieel afscheid in het Astridpark. Er is een reden waarom daar twee jaar over gedaan is. Juhasz wou niet terugkomen zolang John van den Brom nog bij Anderlecht was.


"Ik wilde niet terugkomen vooraleer John van den Brom hier weg was", begint Roland Juhasz over zijn officieel afscheid. "Die man heeft mijn carrière gebroken, want na acht jaar bij Anderlecht schoof hij me aan de kant zonder één woord uitleg. Dat een nieuwe trainer keuzes maakt, kan ik accepteren. Maar dat stilzwijgen verdiende ik niet. Dat doe je niet met iemand die zich jarenlang met hart en ziel heeft ingezet."

Het feit dat John van den Brom kampioen is geworden heeft hij volgens Juhasz vooral aan zijn ploeg te danken: "Eender welke coach zou met zo’n sterke ploeg de titel hebben gepakt. Hasi ook. Als Besnik eerder coach was geworden, dan speelde ik nu misschien zelfs nog voor Anderlecht.’

Anderlecht is nog steeds op zoek naar een centrale verdediger, misschien maakt Roland Juhasz wel een kans. "Ik denk dat Anderlecht nu vooral moet inzetten op jongeren. Toch ben ik bij Videoton weer in goeie doen. We wonnen onze eerste tien matchen en ik scoorde vier keer met het hoofd. Dat missen ze hier toch, hé? Ik denk wel dat Wasyl zin heeft om terug te keren. Hij vertrouwde mij toe dat hij Leicester in januari wil verlaten", besluit Roland Juhasz



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.