Kaminski gelukkig bij Anorthosis Famagusta

VRIJDAG, 10 OKTOBER 2014, 08:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Thomas Kaminski is even terug in België. De doelman is gelukkig in Cyprus, waar hij weer vertrouwen opdoet en vooral heel veel bijleert. Of hij na zijn uitleenbeurt terugkeert naar Anderlecht laat hij nog even in het midden.


"Ik leer meer omdat ik wedstrijden speel" begint Thomas Kaminski over zijn uitleenbeurt bij Anorthosis Famagusta, "Bij Anderlecht verloor ik mijn vertrouwen. Ik was ’s morgens om 8 uur op de club, trainde mij dood, maar zat toch op de bank. Dan word je minder zeker en is het logisch dat er mensen aan je gaan twijfelen."

Toch wist de jonge doelman toen hij indertijd bij RSCA tekende dat hij niet de nummer één was: "Ja, maar ik tekende bij Anderlecht omdat ze een sportief plan voorlegden, want voor het geld moest ik het in dat eerste jaar niet doen. Ze zagen in mij een toekomstige nummer één, maar ze kunnen ook niet verwachten dat ik vijf jaar geduldig ben. Ik sprak ook in elk interview mijn ambities uit en sommige mensen vonden dat niet leuk."

Dat leidde wel eens tot een weg en weer spelletje in de pers met doelman Silvio Proto: "Het werd een steekspel, hé. Ik liet mij horen en dat gaf hem het recht om mij eens op mijn nummer te zetten in een ander interview. Ach, dat hoort erbij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.