Transfer Proto dichtbij?

MAANDAG, 18 JULI 2005, 11:35 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Er lijkt stilaan een eind te komen aan de soap rond Silvio Proto. Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck keert vandaag terug uit vakantie, zodat de onderhandelingen met de talentrijke doelman kunnen voortgezet worden.


Ondertussen maakte Proto van de gelegenheid nog maar eens gebruik om zijn liefde voor Anderlecht te verklaren. "Het is een ideale club", klonk het uit zijn mond. "Ik kan er mezelf ontwikkelen en ik heb een goed contact met Jacky Munaron. Ik ken hem van bij de Rode Duivels. Hij kan een betere doelman van mij maken."

Silvio Proto kreeg nochtans heel wat aanbiedingen uit het buitenland. "Spartak Moskou had geen goede ervaring geweest", vertelt hij. "Ik heb ook "nee" gezegd tegen Arsenal. Dat was best moeilijk, maar Anderlecht geniet mijn voorkeur."

De deal is wel nog niet rond. Het financiële aspect vormt nog steeds een struikelblok. Verwacht wordt dat beide partijen nu wel bereid zullen zijn om water bij de wijn te doen. Uit voorzorg blijft Jacky Munaron wel nog in Brazilië om er de twee Braziliaanse doelmannen, Doni van Juventude en Diego van Paranaense, te scouten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.