Extra verdediger en middenvelder noodzakelijk?

DONDERDAG, 16 OKTOBER 2014, 10:38 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Moet Anderlecht op zoek naar een centrale verdediger en een extra middenvelder in januari? Gisteren gaf Mbemba in Le Soir al aan vermoeid te zijn. Met Heylen heeft coach Hasi slechts één alternatief achter de hand.


Volgens de Argentijnse krant La Voz is Anderlecht wél al gestart met het zoeken naar een extra middenvelder. Defour en Tielemans zijn vaste waarden in het team, maar hun vervangers zijn momenteel van een ander kaliber: Dendoncker is een aanstormend talent, maar heeft nog geen ervaring op het hoogste niveau. Kljestan lijkt niet langer de voorkeur van Hasi te genieten en Milivojevic zou wel eens definitief naar Olympiakos kunnen vertrekken. Een extra middenvelder is dus geen overbodige luxe en volgens La Voz wordt dat misschien wel Lucas Zelarayán.

Zelarayán speelt momenteel voor Belgrado, een club waar Anderlecht goede banden mee onderhoudt. De speler is 22 jaar oud en stond dit seizoen elf keer in de basis.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.