Purple Talent: Mile Svilar

VRIJDAG, 17 OKTOBER 2014, 18:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Deze namiddag werd Mile Svilar voorgesteld op Neerpede met aan zijn zijde, zijn vader,de legendarische Antwerp-keeper Ratko Svilar. Mile Svilar volgt het Purple Talents programma dat een diploma als eerste doel stelt.


“Het is niet altijd makkelijk om school en voetbal te combineren”, zegt Mile Svilar over het Purple Talents programma, “Ik train zeven keer per week, maar daarnaast studeer ik ook nog economie. Door het voetbal mis ik soms lessen en heb ik weinig tijd, maar het lukt.”

“School is nog belangrijker dan voetbal want je weet nooit wat er gebeurt. Dankzij Anderlecht kan Mile deze twee perfect combineren”, voegt Ratko Svilar eraan toe.

“Ik ben hier bijzonder gelukkig," vertelt de jonge talentvolle doelman over zijn verblijf bij Anderlecht, "De begeleiding is top en ik leer elke dag bij. Ik zou graag een lange tijd bij deze mooie club willen blijven om dan op termijn eerste doelman te worden. Wat mijn kwaliteiten zijn ? Ik ben zeer snel en speel gemakkelijk mee. Een beetje zoals Manuel Neuer van Bayern Munchen. Ik leer ook heel veel van mijn vader. Vroeger stond hij telkens achter het doel om mij richtlijnen te geven, maar nu coacht hij enkel vanaf de zijlijn”,



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.