Contractonderhandelingen verlopen constructief

ZATERDAG, 18 OKTOBER 2014, 12:53 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Youri Tielemans zijn huidig contract loopt af in 2016, maar zolang wil Anderlecht niet wachten en is nu al bezig met hem een nieuw en verbeterd contract aan te bieden. Zo wil het ook de kapers op de kust afschrikken.


Scouts van Liverpool en Dortmund komen vaak naar het Astridpark voor Youri Tielemans en na zijn volwassen persconferentie blijft die aandacht alleen maar groeien. Anderlecht wil hun goudhaantje nog wat langer houden en bied hem nu al een verbeterd contract aan, minstens tot 2018.
"Ik vind ook dat Tielemans nog niet klaar is voor de Europese topcompetitie", zegt coach Besnik Hasi, "Het hoge ritme zou Youri wel aankunnen, dat bewijst hij in de CL, maar fysiek moet hij nog sterker worden. Hij moet zo lang mogelijk bij Anderlecht blijven en dat zeg ik niet uit eigenbelang. Ik doe alles om hem klaar te stomen voor de top maar hij moet nog stappen zetten.

Indien paars-wit Tielemans langer aan zich kan binden, zit het in de toekomst ook in een betere onderhandelingspositie bij een eventuele transfer.



anderlecht-online forum