Besnik Hasi maakt zich zorgen

ZONDAG, 19 OKTOBER 2014, 06:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi was kort over de wedstrijd tegen KV Mechelen:"Onder mijn bewind speelden we nog nooit zo slecht als in die eerste helft." Hij weet dat er nog veel werk aan de winkel is tegen woensdag,dan zakken de Gunners af naar RSCA


"We wisten dat het niet makkelijk zou worden. KV Mechelen is een thuisploeg. Maar we zijn wel heel slecht begonnen", begint de coach over de wedstrijd gisteren, "KV Mechelen verdiende eigenlijk meer dan de 1-0. Veel van mijn spelers kwamen pas vrijdag terug van interlandverplichtingen, maar dat is niet echt een excuus."

"In de tweede helft moesten we dus wel iets proberen. Ik ging met drie verdedigers spelen. We gingen druk zetten en ik merkte dat we vooral fysiek veel sterker waren dan Mechelen. Na de gelijkmaker konden we makkelijk controleren, maar we creëerden te weinig kansen."

"We hebben het moeilijk om te winnen en dat baart me zorgen. Woensdag tegen Arsenal zullen de verwachtingen weer hoog zijn. Ze speelden maar gelijk, maar wij ook. Het wordt moeilijk. Hopelijk kunnen we ons niveau toch een beetje opkrikken" besluit Besnik Hasi.



anderlecht-online forum