Overzicht verhuurde spelers: assist Milivojevic

MAANDAG, 20 OKTOBER 2014, 08:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een korte vakantie wegens de interlandbreak stond er ook voor de door Anderlecht verhuurde spelers weer voetbal op het menu. Luka Milivojevic en Samuel Armenteros lieten zich opmerken met een assist.


In Frankrijk speelde Guillaume Gillet naar goede gewoonte de volledige wedstrijd bij Bastia. De Corsicanen wonnen met 0-1 bij Nice en klimmen zo naar plaats veertien.

Ook Luka Milivojevic ontpopte zich meteen tot een titularis bij zijn club en dat was dit weekend niet anders. De Serviër won met Olympiakos bij Ergotelis met 2-3. In de slotminuut zorgde hij voor de assist bij het winnende doelpunt van Mitroglu.

Ook Samuel Armenteros mag een assist bijschrijven op zijn cv. Nadat hij vroeg in de wedstrijd net te kort kwam om een voorzet van Dijks in doel te verlengen, leverde hij vlak voor het uur de assist voor het enige doelpunt van Willem II tegen Vitesse. De Zweed ontdeed zich knap van enkele verdedigers en bediende daarna Sahar die scoorde. Veel baatte het echter niet: Willem II verloor met 1-4 en staat nu twaalfde.

Minder goed vergaat het Fede Vico en Cordoba. Na een nieuwe nederlaag blijft de club laatste in de Primera Division. Vico zat niet in de kern.

In de Nederlandse tweede afdeling verloor Jonathan Kindermans met 2-0 van RKC. Kindermans speelde de volledige wedstrijd en zag vroeg in de wedstrijd een bal van de lijn gekeerd. In de tweede helft probeerde hij het nog met enkele afstandsschoten en kopte Seuntjens een prima voorzet van hem centimeters naast.

In onze tweede klasse verloor Eendracht Aalst met 0-3 van Lommel United. Elis Koulibaly bleef de hele partij op de bank. Youri Lapage zat niet in de kern.

Anorthosis Famagasta en Thomas Kaminski speelden dit weekend niet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.