Tifo tegen Defour

ZATERDAG, 25 OKTOBER 2014, 09:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Wie herinnert zich niet de heisa die er geweest is rond de transfer van Steven Defour naar Anderlecht. Vele Standard supporters verweten hem van verraad, ze plannen dan ook een spandoek tégen Defour voor de wedstrijd morgen.


Magali Pignolet van La Famille des Rouches, een supportersclub van Standard, heeft de geruchten opgevangen van de geplande tifo: "Ik weet dat er Luikse supporters een tifo tegen Defour voorbereiden."
Zelf heeft ze begrip voor de beslissing van Steven Defour destijds: "Persoonlijk kan ik Steven zijn beslissing begrijpen. Zeker als onze voorzitter geen serieuze poging deed om hem weer naar Luik te halen."

Steven Defour zelf is niet van plan om te juichen indien hij scoort tegen zijn ex-club, net zoals Gohi Bi Cyriac. "Ze mogen juichen zoals ze zelf willen, zolang ze maar niet over de schreef gaan", reageert coach Besnik Hasi, "Dat het een speciale match is voor Steven zal je niet zien aan zijn spel. Hij kan dat aan."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.