"Defour wilde eigenlijk terug naar Standard"

ZONDAG, 26 OKTOBER 2014, 17:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Steven Defour speelt dadelijk voor het eerst met Anderlecht tegen Standard. Als het van de speler zelf had afgehangen, speelde hij vanavond echter in het bezoekende kamp. "Hij wilde aanvankelijk terugkeren naar Luik."


Volgens Lahcen Mellal, oud-chauffeur van Defour en nog steeds een goede vriend, was Defour van plan om bij Standard zijn carrière herlanceren. "Hij wilde zelfs een fikse financiële inspanning doen om terug te keren", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine. "Maar hij begreep dat het onmogelijk was door de gespannen relatie tussen Luciano D'Onofrio en Roland Duchâtelet."

Mellal meent dat veel Standard-supporters weten dat Defour zijn voorkeur uitging naar de Rouches. "Hij belde me op om te zeggen dat hij geprobeerd had om met Standard te onderhandelen, maar dat het onbegonnen werk was", beaamt Manu van de Hell Side. "Sommige Ultra's vinden het verraad dat hij nu voor Anderlecht speelt, maar wij anciens begrijpen zijn beslissing."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.