Magali Suarez: "Fluit Matias niet uit alsjeblieft"

DINSDAG, 28 OKTOBER 2014, 14:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez raakt na zijn dubbele knieblessure maar niet op zijn oude niveau. Sommige supporters beginnen te morren en dat stoort Suarez' echtgenote Magali. "Ik jaag me daarin op, maar zeg niets", zo vertelt Magali.


"Vaak heb zin om die fans erop te wijzen dat Matias hun steun nodig heeft", aldus Magali in La Dernière Heure. "Wat ze zeker niet moeten doen, is hem uitfluiten. Matias weet dat hij niet op zijn beste niveau presteert, maar werkt elke dag erg hard aan zijn terugkeer."

Magali wijst erop dat een kinesist van Anderlecht drie keer per week aan huis komt om Matias te behandelen. Ook volgt hij een speciaal dieet. "Hij wil zo licht mogelijk zijn om zijn knieën te sparen", zo vertelt ze. "Matias wil zo graag weer het niveau halen dat hij had toen hij de Gouden Schoen won. Soms is hij droevig dat het zo lang duurt, maar hij laat de schouders niet zakken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.