Hasi: "Creatiever worden op stilstaande fases"

WOENSDAG, 29 OKTOBER 2014, 08:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het Nieuwsblad vlooide gisteren uit dat Anderlecht nog maar één keer raak trof op een stilstaande fase. Op zijn persbabbel in de aanloop naar het duel tegen Kortrijk ging Besnik Hasi hierop in. "Ons offensief kopwerk kan beter."


Eén van de problemen van Anderlecht is dat het amper grote jongens in z'n rangen heeft. "We mogen dan nog twee uur erop trainen, onze lengte zal niet veranderen", zo vertelt Hasi. "Maar misschien moeten we creatiever worden op stilstaande fases. Ons defensief kopspel is goed, maar aanvallend kan het beter."

Ook Steven Defour beseft dat Anderlecht op dit vlak nog vooruitgang kan boeken. "Tegen Standard trapte ik drie goede hoekschoppen zonder resultaat. Eén keer kopte Cyriac naast en bij een andere kwam Kabasele net te kort. Aan onze lengte kunnen we niets veranderen, maar het loskomen van de verdedigers en timing kan beter. Dergelijke details kunnen een wedstrijd beslissen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.