Hasi en Vanderhaege waren al eerder 'concurrenten'

WOENSDAG, 29 OKTOBER 2014, 09:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

We gaven het eerder al aan, Besnik Hasi en Yves Vanderhaege speelden al samen bij paars-wit, ze werden tegelijkertijd binnen gehaald als middenvelder. En vorige zomer was Yves Vanderhaege eventjes in beeld als T2 bij paars-wit.


Besnik Hasi zag in Yves Vanderhaege als de ideale T2: "In ons gesprek bleek dat hij graag naar hier wou komen, maar dat hij ook graag in Kortrijk aan de slag ging. Uiteindelijk heeft hij ervoor gekozen om zijn verantwoordelijkheid te nemen als T1 en tot nu toe doet hij dat heel goed."

Besnik Hasi zal nooit hun eerste ontmoeting vergeten te Anderlecht, toen waren zowel hij als Yves Vanderhaege in beeld bij paars-wit als nieuwe middenvelder: "Op een bepaald moment belde mijn makelaar om te zeggen dat ik de volgende dag moest medische testen afleggen. Toen dacht ik dat ze mij gekozen hadden. Maar toen ik op de club kwam, stond Yves daar ook, even verbaasd als ik. Hij had hetzelfde gedacht als ik. Dat was een hilarisch moment, maar vanaf moment één was er respect."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.