"Nuytinck bijna terug, N'Sakala staat nog ver"

VRIJDAG, 31 OKTOBER 2014, 08:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht bleef de voorbije weken niet gespaard van blessures. Bovendien raken heel wat spelers stilaan vermoeid door het hoge aantal wedstrijden. Besnik Hasi geeft een overzicht van de spelers die met kwaaltjes sukkelen.


Steven Defour: "Steven is niet ongeschonden uit het duel tegen Kortrijk gekomen. Hij ondervond last aan de hamstrings, iets wat hij al drie wedstrijden lang voelt. Een scan vandaag (gisteren, red.) was echter positief en ik verwacht dat hij zaterdag tegen Lokeren kan spelen."

Olivier Deschacht: "Hij voelde na de partij in Kortrijk iets aan de adductoren, vermoedelijk door het zware veld. Olivier is ook iemand die al alle wedstrijden speelde, dat kan er ook mee te maken hebben."

Andy Najar: "Andy heeft te kennen gegeven dat hij erg vermoeid is."

Matias Suarez: "Hij sukkelt nog steeds met zijn linkerknie. Dit is het gevolg van de operatie aan zijn andere. Hij is de linker hierdoor extra gaan belasten."

Youri Tielemans: "Youri heeft een kleine ingreep aan zijn hand ondergaan en die is goed verlopen. Hij heeft gewoon meegetraind met de groep en kan zaterdag zeker spelen."

Anthony Vanden Borre: "Een onderzoek met de scanner wees uit dat hij bijna verlost is van zijn blessure. Een test zal uitwijzen of ik hem kan opnemen in de wedstrijdkern voor het duel tegen Lokeren."

Bram Nuytinck: "Zijn teenblessure is bijna verleden tijd. Na de interlandbreak verwacht ik hem weer speelklaar. In het beste geval kan hij volgende week al op de bank zitten tegen Arsenal."

Fabrice N'Sakala: "Voor hem is het nog te vroeg. Hij heeft de groepstraining nog niet hervat."



anderlecht-online forum