Deschacht: "Hopelijk dinsdag wel 100 procent"

ZATERDAG, 1 NOVEMBER 2014, 21:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht baalde als een stekker na het gelijkspel tegen Lokeren. "Ze hebben niets gecreëerd, maar hun doelpunt was een wereldgoal", aldus de verdediger. "Helaas zit momenteel alles wat tegen voor ons."


"Lokeren scoorde een fantastische goal, maar wel uit het niets", begon Deschacht zijn wedstrijdanalyse. "Mijn felicitaties hiervoor aan Junior Dutra. Lokeren is een fantastische ploeg, met fantastische spelers en een fantastische trainer."

In tegenstelling tot heel wat van zijn collega's wilde Deschacht de vermoeidheid niet inroepen als excuus voor het povere spel vandaag. "Oké, we hadden geen honderd kansen, maar wel een aantal halve en enkele goede voorzetten. Ik geef toe dat grote kansen uitbleven, maar als één ploeg verdiende om te winnen, dan waren wij dat."

"Helaas zitten we in een periode dat alles wat tegen zit. Gelukkig scoorden we nog in de laatste minuut. Hopelijk hebben we dinsdag wel wat geluk tegen Arsenal. We zullen dan wel honderd procent moeten zijn en onze beste vorm ook tonen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.