"Klaar voor 90 minuten, maar ook voor 5"

ZATERDAG, 1 NOVEMBER 2014, 23:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een krachtige kopbal in blessuretijd bezorgde Gohi Bi Cyriac Anderlecht alsnog een punt tegen Lokeren. "Ik heb alles gegeven wat ik in me had en dat heeft goed uitgepakt", aldus Cyriac.


De voorbije wedstrijden stond Cyriac in de basis, maar tegen Lokeren begon hij weer op de bank. "Ik ben klaar om negentig minuten te spelen, maar ook voor vijf", aldus Cyriac voor de microfoon van RTBF. "De trainer vraagt dat iedereen klaar altijd klaar is voor de strijd, ook de invallers. Ik ben klaar om alles te geven voor deze club."

Bij zijn doelpunt viel op hoe hoog Cyriac sprong om te koppen. "Die detente, dat is iets wat ik in me heb. Als kind had ik het al en ik heb er daarna veel op getraind. Als het nodig is, probeer ik het te gebruiken. Vandaag bijvoorbeeld. Meestal ga ik trouwens naar de eerste paal als er een voorzet komt, maar nu besloot ik te wachten en te kijken waar de bal zou komen. Met succes."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.