Is Boussoufa nog haalbaar voor Anderlecht?

MAANDAG, 3 NOVEMBER 2014, 07:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Indien Matias Suarez er niet in zou slagen zijn oude vorm terug te vinden (en daar lijkt het steeds meer op), wilde Herman Van Holsbeeck in januari graag Mbark Boussoufa aantrekken. Maar die is intussen weer titularis in Rusland.


Boussoufa zat deze zomer op een dood spoor bij Lokomotiv Moskou en stond volgens het geruchtencircuit dicht bij een uitleenbeurt aan Anderlecht. Vorige week sloot Van Holsbeeck een transfer in januari niet uit. "Mbark zou ontegensprekelijk een meerwaarde zijn. Maar als Suarez zijn beste niveau weer haalt, hebben we hem niet nodig", aldus de Anderlecht-manager in Het Laatste Nieuws.

Nu Suarez de komende maanden op non-actief staat en het onzeker is of die weer op niveau raakt, lijkt het ons niet onlogisch mocht Anderlecht het dossier-Boussoufa weer gaan intensifiëren. Maar dit kan wel eens moeilijk worden: sinds enkele weken heeft Boussoufa een nieuwe coach bij Lokomotiv en die haalde hem uit de vergeetput. De voorbije vier wedstrijden (drie in de competitie en één in de beker) stond de 30-jarige Marokkaan 90 minuten tussen de lijnen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.