Overzicht verhuurde spelers: own-goal Gillet

MAANDAG, 3 NOVEMBER 2014, 08:04 - Garrincha

De Anderlecht-huurlingen kenden een wisselvallig weekend. Samuel Armenteros scoorde voor het tweede weekend op rij en ook Guillaume Gillet vond de weg naar doel. Helaas voor hem aan de verkeerde kant.

Voor het Bastia van Guillaume Gillet was het een belangrijk weekend: het speelde de degradatietopper tegen Guingamp. Gillet en co verloren met 1-0 en het was de Anderlecht-middenvelder die op het halfuur met een own-doelpunt de partij besliste. Bastia deelt nu de laatste plaats met Evian en Lorient.

Dan vergaat het Samuel Armenteros beter momenteel. De Zweedse spits, die de hele partij speelde, redde in blessuretijd een punt voor Willem II thuis tegen Cambuur: 1-1. Vorige week scoorde Armenteros ook al twee keer en hij zit nu aan vier doelpunten.

Luka Milivojevic speelde met Olympiakos 0-0 gelijk tegen Asteras Tripolis. Milivojevic speelde de hele wedstrijd.

In Spanje mocht Fede Vico na een maand nog eens meevoetballen. Tegen Atletico Madrid kwam hij na 67 minuten in het veld. Vico en Cordoba verloren met 4-2 en staan nu laatste.

In de Nederlandse tweede klasse won Telstar vrijdag met 2-0 tegen MVV. Jonathan Kindermans speelde 67 minuten mee en miste halverwege de eerste helft een reuzekans op de openingstreffer. Vrijstaand trapte hij over de bal.

In onze tweede klasse verloor Eendracht Aalst met 0-1 tegen Bergen. Elis Koulibaly kwam opnieuw niet van de bank. Youri Lapage zat niet in de kern. De aftrap van dit duel werd trouwens gegeven door René Peeters, T3 bij Anderlecht en oud-speler van Aalst.

Thomas Kaminski komt met Anorthosis Famagusta vanavond pas in actie.