Van Holsbeeck: "Wordt moeilijke opdracht"

MAANDAG, 3 NOVEMBER 2014, 15:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Deze morgen zijn spelers en staf vertrokken richting Londen voor de vierde speeldag van de Champions League tegen Arsenal. Voor ze de trein op stapten, stonden Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock de pers te woord.


"Het zal een moeilijke opdracht worden", begon Van Holsbeeck. "Ook gezien het feit dat er met de blessures van Steven Defour en Matias Suárez enkele belangrijke spelers niet bij kunnen zijn. Het is nu aan de andere jongens om te laten zien dat ze hun plaats in de kern van Anderlecht waard zijn. We willen bewijzen dat de wedstrijd van twee weken geleden geen toevalstreffer was."

"Het resultaat is belangrijk, maar de manier waarop we ons morgen gaan presenteren is misschien wel het belangrijkste. We hebben de voorbije jaren heel wat stappen gezet en ik ben benieuwd hoe onze jonge ploeg zich tegen een Engelse topclub kan handhaven", aldus nog Van Holsbeeck.

"Als Arsenal wint, zijn ze gekwalificeerd voor de volgende ronde van de Champions League. Ze zullen dus zeer gemotiveerd aan de aftrap komen. Na de heenwedstrijd zullen ze ons ook niet meer onderschatten vrees ik. Maar voetbal blijft voetbal en een verrassing is altijd mogelijk. Toch is vooral de volgende wedstrijd tegen Galatasaray belangrijk", sloot Vanden Stock het gesprek af.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.