Van Holsbeeck: "Hasi weet wat hij doet"

DINSDAG, 4 NOVEMBER 2014, 06:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck beseft als geen ander dat Anderlecht voor een zware opgave staat in het Emirates Stadion, zeker nu ook Steven Defour out is. "Het is nu aan anderen om te tonen wat ze waard zijn", zegt de manager.


"Iedereen levert zijn beste match tegen ons en de opeenvolging van wedstrijden laat zich voelen. Er is weinig tijd om te recupereren", begint Van Holsbeeck, al weet hij dat vooral Steven Defour zal gemist worden vanavond. "Steven heeft bij ons snel zijn stempel gedrukt, hij is een aanjager die heel belangrijk is voor deze jonge ploeg. Maar we hebben al veel positieve kritieken gekregen voor de kansen die we geven aan jonge spelers."

"In de gegeven omstandigheden zou een punt halen op Arsenal al een stunt zijn. Ik vermoed dat we veel achter de bal zullen moeten lopen en dat we regelmatig met elf achter de bal zullen moeten spelen. Zelf zou ik het niet defensiever aanpakken dan anders, maar Hasi is een toptrainer die weet wat hij moet doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.