Jong talent of ervaren speler ?

DINSDAG, 4 NOVEMBER 2014, 07:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Mathias Suárez begint samen met Lieven Maesschalck aan een op maat gemaakt revalidatieprogramma. Maar wat als de Argentijn tegen januari niet fit geraakt? Komt er dan ervaren versterking of kiest Anderlecht voor een eigen talent.


"We hebben nog twee maanden tot de transferperiode. Tegen dan zal de medische staf ons wel kunnen zeggen welke kant het uitgaat", zegt Herman Van Holsbeeck. "We moeten zorgen dat we een aantal pistes klaar hebben voor geval het niet goed komt."

Sinds kort bewandelt Anderlecht de politiek van eigen jeugd eerst kansen te geven. Ook nu bestaat die optie. "Andy Kawaya is een opkomend talent dat links vooraan kan spelen. Hij heeft al goede dingen laten zien in de Youth League. We moeten zien welke evolutie hij de komende maanden maakt", aldus Van Holsbeeck.

"Als Suárez niet fit geraakt, zullen we in januari moeten beslissen of we voor zo een jonge speler kiezen of dat we er naast een centrale verdediger ook nog een meer ervaren speler voor de positie van Suárez bijhalen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.