Overgelukkige coach bedankt supporters

WOENSDAG, 5 NOVEMBER 2014, 07:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi wist niet waar hij had gisterenavond, overgelukkig stond hij de pers te woord. "Ik ben een jonge coach, maar deze wedstrijd zal ik mij mijn hele leven herinneren."


"Dit was een enorm intense avond. De 3-1 gaf ons vertrouwen. Dàt, en de steun van onze supporters. Ik wil langs deze weg die mensen bedanken. Mijn jongens groeiden", begint de T1.

"We komen uit een kleine competitie en Arsenal voelde zich duidelijk oppermachtig. Twee keer hebben we tegen Arsenal getoond dat we op hetzelfde niveau kunnen spelen."

"Dennis Praet was de enige die voor de rust op het tempo van Arsenal speelde. Ook tijdens de tweede helft bleef hij zijn niveau aanhouden. Maar ik ben fier op al mijn spelers: chapeau voor hun tweede helft. We zullen strijden voor de derde plaats", zegt een ambitieuze Besnkik Hasi.

Over de discussie die voorafging aan de strapschop is Hasi duidelijk: "Normaal trap Youri Tielemans de strafschop. Anthony Vanden Borre was niet eens aangeduid. Als hij de penalty mist, heeft hij een heel groot probleem. Nu heeft hij nog een probleem hoor. Want hij moet leren om de afspraken te respecteren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.