Van Holsbeeck: "Het was een korte nacht."

WOENSDAG, 5 NOVEMBER 2014, 19:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Het was een stralende, jarige manager die de pers te woord stond bij hun terugkeer in Brussel. Herman Van Holsbeeck kon zich geen mooier geschenk inbeelden voor zijn zestigste verjaardag, het was dan ook een korte nacht.


Anderlecht speelde gisteren 3-3 gelijk op het veld van Arsenal FC. Paars-wit stond 3-0 in het krijt, maar na een onwaarschijnlijke comeback kwam het alsnog langszij. Bij de terugkeer richting Brussel stond de jarige Herman Van Holsbeeck de verzamelde pers te woord.

"Ik had me geen mooier geschenk kunnen inbeelden. Het is een historisch resultaat en deze wedstrijd gaat me voor altijd bij blijven. Of ik goed gevierd heb? Laat ons zeggen dat ik een korte nacht heb gehad", begint een overgelukkige Herman Van Holsbeeck.

Al kneep hij ze toch wel even toen Chancel Mbemba uitviel: "Na het uitvallen van Mbemba had ik even schrik, maar ik moet de hele ploeg feliciteren met hun reactie."

"Ook de trainer verdient een pluim. Het was prachtig om te zien hoe hij de ploeg herpositioneerde na de 3-1 en hoe Anderlecht het initiatief overnam. Toen we de 3-2 scoorden begon Arsenal te twijfelen en zijn we nog offensiever gaan spelen. Ik ben ontzettend blij dat het ook iets heeft opgebracht."

Herman Van Holsbeeck wil afsluiten met de uitzonderlijke prestatie van de meegereisde supporters: "De supporters waren uitzonderlijk gisterenavond. Het deed iets met me en ook voor hen is dit resultaat een opsteker."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.