Zweed Gustafson opvolger van Praet?

DONDERDAG, 13 NOVEMBER 2014, 10:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dennis Praet heeft zich in de belangstelling gespeeld van heel wat topclubs en Anderlecht houdt rekening met een mogelijk vertrek in juni. Als opvolger denkt het nu aan de 19-jarige Zweed Simon Gustafson.


Gustafson speelt momenteel voor Häcken en scoorde het voorbije seizoen tien keer in 28 wedstrijden. Volgens Pär Zetterberg is hij één van de grootste Zweedse talenten van het moment. “Hij is goed met de bal aan de voet, heeft een prima pass en scoort vlot”, aldus de voormalige aanvoerder van paars-wit. “Hij kan op alle offensieve posities op het middenveld spelen.”

Afgelopen zomer volgde ook Club Brugge de prestaties van Gustafson, maar concreet werd deze interesse niet. Dat doet die van Anderlecht wel. De landskampioen zou al contact gezocht hebben met de manager van de speler om te polsen naar een transfer in januari. Gustafson is eind dit jaar immers einde contract.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.