Selectie: Charleroi - Anderlecht

VRIJDAG, 21 NOVEMBER 2014, 18:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen staat de verplaatsing naar Sporting Charleroi op het programma. Na het interlandvoetbal is het opnieuw aan de Jupiler Pro League. Coach Besnik Hasi beseft dat Anderlecht een moeilijke taak staat te wachten.


“Anderlecht heeft het altijd moeilijk op het veld van Charleroi. Dat was al zo toen ik nog speler was. Maar mijn ploeg heeft ontzettend veel en hard getraind deze week en we gaan dan ook vol voor de drie punten", zegt Hasi.

Nadien staat de wedstrijd tegen Galatasaray op de agenda en dan volgt de topper tegen Club Brugge. “De partij tegen Charleroi wordt een goede generale repetitie. We willen winnen zodat we met vertrouwen en een goed gevoel naar die wedstrijden kunnen toeleven."

Defour twijfelachtig

Bram Nuytinck en Fabrice N'Sakala zijn nog steeds geblesseerd, Steven Defour is twijfelachtig: “Bram heeft deze week opnieuw kunnen lopen, maar we overhaasten niets. Ook met Fabrice zijn we rustig aan het opbouwen. Met het oog op de wedstrijden tegen Galatasaray en Club Brugge gaan we geen risico’s nemen met Steven. Als hij niet 100 procent fit is, dan speelt hij niet.”

Chancel Mbemba en Andy Najar zitten wel in de selectie.

Selectie:Acheampong, Colin, Conte, Cyriac, Defour, Dendoncker, Deschacht, Heylen, Kabasele, Kawaya, Kljestan, Kudimbana, Mbemba, Mitrovic, Najar, Praet, Proto, Roef, Tielemans en Vanden Borre



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.