Anderlecht stelt Proto voor

ZATERDAG, 23 JULI 2005, 15:48 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag heeft Anderlecht zijn nieuwe doelman voorgesteld. Silvio Proto komt over van La Louvière, en zal in het Astridpark met het nummer 13 spelen.


"De transfer was een werk van zeer lange adem. Als je de gevraagde som op tafel legt, is de transfer op een dag beklonken. Maar ik heb geleerd om voor elke frank te knokken", klonk het uit de mond van Herman Van Holsbeeck op de persconferentie.

"Dit was een heel ingewikkeld dossier met een grote entourage rondom Silvio Proto. Maar de tijd was in ons voordeel. Misschien speelt Proto dinsdag al in de voorronde van de Champions League. Maar dan moeten we hem maandag nog op de lijst zetten", vertelde Van Holsbeeck.

"Het is belangrijk dat Anderlecht drie volwaardige doelmannen heeft. Dat zagen we vorig jaar ook. Toen pakte Jan Van Steenberghe als derde keeper nog heel wat punten voor Anderlecht."

Betekent dat dat Tristan Peersman Anderlecht verlaat? "Anderlecht maakt daar werk van", aldus Van Holsbeeck. "Zolang Proto niet had getekend bij ons, moest Peersman blijven. Nu mag hij wel weg", besloot de Andelecht-manager.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.