Overzicht huurlingen: Armenteros scoort weer

MAANDAG, 24 NOVEMBER 2014, 20:13 - Garrincha

Samuel Armenteros heeft het goede ritme te pakken. De aanvaller scoorde het voorbije weekend voor de vierde wedstrijd op rij. Tegen Excelsior trapte hij een strafschop in doel en redde zo een punt voor Willem II.

Een reeks lager gingen Jonathan Kindermans en Telstar met 1-3 onderuit tegen Emmen. Kindermans speelde de hele partij.

In Frankrijk speelde ook Guillaume Gillet negentig minuten. Met Bastia behaalde hij een scoreloos gelijkspel tegen Lyon. Bastia staat nu vijftiende.

In Spanje mocht Fede Vico nog eens meedoen bij Cordoba. In de degradatietopper tegen Elche viel hij in na 76 minuten. De wedstrijd eindigde op 2-2 en dus blijft Cordoba laatste.

Thomas Kaminski kende een succesvol weekend met Anorthosis Famagusta. De doelman speelde de volledige partij en droeg zijn steentje bij aan de 0-4-overwinning bij Doxa.

In Griekenland werd er dit weekend niet gevoetbald. Luka Milivojevic en Olympiakos konden zich dus rustig voorbereiden op de Europese match van woensdag tegen Atletico Madrid.

In de Belgische tweedeklasse moest Elis Koulibaly zich opnieuw tevreden stellen met een korte invalbeurt. Vorige week scoorde hij nog, maar zaterdag tegen OHL mocht hij pas in de slotminuut invallen. Youri Lapage zat niet in de kern.