"Aleksandar heeft de les begrepen"

VRIJDAG, 28 NOVEMBER 2014, 12:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Twee maanden geleden zag Aleksandar Mitrovic er niet niet uit als een spits die vijf miljoen had gekost. Hij stond te dik en bewoog amper nog op het veld. Nenad Jestrovic, manager van Mitrovic, heeft toen ingegrepen.


"Hij heeft zich bij de nationale ploeg laten gaan", begint Nenad Jestrovic over de periode dat zijn poulain te dik stond, "Hij kwam terug met vijf kilo overgewicht. Een catastrofe!"

"Ik heb toen een goed gesprek met hem gehad. Ik zei tegen Aleksandar: 'Vrouwen, eten en uitgaan is voor later', hij heeft die les begrepen en zit nu weer op zijn ideale gewicht."

Nenad Jestrovic wil niet alle eer voor zich houden en laat vallen dat Mitrovic nu een persoonlijke conditietrainer heeft. En niet alleen dat heeft geholpen, ook Besnik Hasi heeft een rol gespeeld in het wederopstaan van de jonge spits. "Ik ben blij dat Aleksandar weer de oude is. Besnik Hasi heeft daar trouwens ook een belangrijk aandeel in. Ik ken geen enkele coach die één van spelers mee uit eten nam. Geniaal. Die geste deed Aleksander echt deugd."



anderlecht-online forum