Hasi: "Nog ruimte om te groeien"

ZONDAG, 30 NOVEMBER 2014, 21:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi was niet tevreden na afloop van het duel tegen Club Brugge. "Het is bitter dat we twee doelpunten slikken op stilstaande fases", zo zegt hij. "Ik weet dat ik een jonge ploeg heb, maar die fouten moeten eruit."


"Eén keer in de fout gaan kan, twee keer ook, maar nu begint het op te lopen. Ik stel me toch vragen ja", was Hasi hard in zijn analyse. "Nochtans vond ik dat we de evenknie waren van Club. Als Kawaya die kans scoort, winnen we gewoon. Dan is de match dood. Maar dan geven we die strafschop ook weer zo dom weg ... Maar we zijn nog jong en hebben nog veel ruimte om te groeien naar het einde van het seizoen toe."

Hasi liet Steven Defour een uur meespelen. "Hij wilde absoluut spelen, maar na de rust begon zijn kuit weer pijn te doen. Hopelijk is hij op het goede moment gestopt en is het niet verergerd. We hebben helaas een kleine kern waardoor soms jongens moeten spelen met een kleine blessure."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.