Voorstelling van Neftchi - Voorbeschouwing

DINSDAG, 26 JULI 2005, 12:06 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

De delegatie van Neftchi Baku uit Azerbeidjan kwam gisteren aan in België. Neftchi-coach Aghsalim Miravadov wist niets te zeggen over Anderlecht. Hij zag Sporting zelfs nog nooit aan het werk.


"We zullen ons gewone spel spelen tegen Anderlecht. We kiezen voor de aanval en zijn niet tevreden met een gelijkspel. Anderlecht is een gevaarlijke ploeg, maar we willen voluit gaan voor de kwalificatie."

De eerste indruk van Brussel? "Het is er koud, nat en we zijn er aangekomen met drie uur vertraging", grapte Miravadov nog. Het zal alvast een moeilijke wedstrijd worden voor Neftchi, want geen enkele speler is professional. Spits Mishura, die twee keer scoorde tegen Hafnarfjördur, verdient bijvoorbeeld de kost als landbouwer.

De spelersgroep heeft een gemiddelde leeftijd van 26 jaar en heeft twee buitenlanders. De club is aan haar achtste Europese campagne toe en ging er telkens uit in de voorrondes. In eigen land heeft Neftchi Baku vier titels en vijf bekers gewonnen. PFC Neftchi speelt in wit-zwart, en de ster van de ploeg is de Georgische spits Georgi Adamia.

Aftrap: 8:30pm
Stadion: Constant Vandenstock

: : : : RSC ANDERLECHT:
Team: Zitka, Vanden Borre, Kompany, Tihinen, Deschacht, Wilhelmsson, Vanderhaeghe, Zetterberg, Goor, Serhat, Jestrovic
Bank: Baseggio, Delorge, Ehret, Hasi, Lovre, Mpenza, Van Steenberghe, Zewlakow

: : : : NEFTCHI BAKOE : : : :
Team:Hasanzade, Abramidze, Sadygov, Abbasov, sjertoganov, Boret, Mammadov, Nabiev, Adamia, Tagizade, Misura



anderlecht-online forum