Reacties na de partij tegen Neftchi

WOENSDAG, 27 JULI 2005, 03:19 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Franky Vercauteren sprak van een "ideaal resultaat" en "de ideale manier om dat resultaat te bereiken". "We kunnen met een gerust gemoed naar Bakoe toe", klonk het verder nog. De kwalificatie lijkt binnen.


Vercauteren: "In de 2e helft wist ik dat het moeilijk zou worden om die inspanningen fysiek vol te houden. Bovendien begin je dan te denken dat 4-0 al volstaat. In Azerbeidzjan verwacht ik een ander Bakoe, al moeten we naar daar gaan om te winnen. Het spel ondergaan en met een slecht gevoel terugkeren mag niet."

Aanvoerder Zetterberg vond dat "het publiek goeie dingen zag". "Bakoe is niet super, maar je moet het toch doen."

Yves Vanderhaeghe: "Je moet geconcentreerd spelen om met 5-0 te kunnen winnen. Na de rust ontbrak de nauwkeurigheid wel een beetje, maar we kunnen met een gerust gemoed naar Bakoe, en dat was uiteindelijk toch de bedoeling."

Bart Goor: "Het was een superwedstrijd. In de 1e helft speelden we heel snel en was er veel beweging, fysiek zit dat snor. We hebben toen getoond hoe het moet. Na de rust hielden we de match in handen vanuit een goeie organisatie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.