Fans hebben invloed op Baseggio

WOENSDAG, 27 JULI 2005, 10:28 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Walter Baseggio is nog steeds niet zeker of hij bij Anderlecht blijft. Na zijn invalbeurt tegen Neftchi Bakoe was de middenvelder wel erg opgetogen over het warme onthaal door het publiek. "Zij kunnen mijn keuze beïnvloeden".


Sinds de aanstelling van Vercauteren als hoofdcoach, heeft Zetterberg opnieuw een basisstek en is Baseggio naar de bank verhuist. Hij moet zich tevreden stellen met invalbeurten en overweegt om Anderlecht te verlaten. Na de wedstrijd tegen Bakoe, vertelde Baseggio echter dat de fans een grote invloed kunnen hebben op zijn beslissing.

"Het deed me wat dat de supporters mijn naam scandeerden. Het publiek is altijd belangrijk voor mij geweest, ik ben altijd één van hun lievelingen geweest. Deze fans kunnen mijn beslissing om te blijven dan ook beïnvloeden", aldus Baseggio in Het Laatste Nieuws.

Chievo Verona had scouts naar het Constant Vanden Stockstadion gestuurd om Walter Baseggio te observeren tijdens de wedstrijd tegen Neftchi Bakoe. Baseggio maakte een prima invalbeurt. De Italo-Belg heeft steeds volgehouden dat hij graag ooit in Italië wil voetballen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.