Anderlecht mikt opnieuw Europees

DONDERDAG, 28 JULI 2005, 18:18 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Twee dagen nadat Anderlecht het ticket voor de derde ronde van de Champions League nagenoeg veilig stelde, gaf het bestuur van paars-wit vandaag de officiële voorstelling van de ploeg voor het seizoen 2005-2006.


Door de 5-0 zege van dinsdag was de sfeer dus goed, maar voorzitter Roger Vanden Stock hoedde zich voor euforie. "Ik zal me niet meer wagen aan voorspellingen over paars-witte triomfen in alle competities", bleef de zoon van Constant Vanden Stock voorzichtig. "Maar Sporting mikt altijd zo hoog mogelijk, en zal er zich nooit bij neerleggen een anonieme rol te spelen op Europees vlak. Vorig seizoen was ontgoochelend, maar er zijn in de club heel wat veranderingen gebeurd. Sommige zijn misschien onopgemerkt gebeurd, maar waren niettemin heel belangrijk. Ik denk hierbij aan de aanstelling van een financieel directeur, René Trullemans, aan de hervorming van de medische dienst, aan de verlenging tot 2009 van de contracten met hoofdsponsor Fortis en materiaalleverancier Adidas enz."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.