Manager Najar: "Andy heeft rust nodig"

DINSDAG, 27 JANUARI 2015, 09:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De laatste wedstrijden, zowel voor als na de winterstop, flist Andy Najar minder voorheen. Serge Trimpont, de man die hem ontdekte in de VS, is niet verbaasd. "Andy is op. Geef hem vakantie en stoom hem klaar voor de play-offs."


”Andy zijn manier van spelen vraagt fysiek erg grote inspanningen en in het begin van het seizoen heeft hij erg veel gegeven”, zo vertelt Trimpont. “Hij moest soms inspringen op de rechtsachter en trekt veel sprints van dertig, tot veertig meter. Hoe kon men denken dat hij dit zes maanden zou volhouden?”

“Wat Andy nu overkomt is normaal”, zo meent Trimpont. “Ook al speelde hij niet veel, Andy was er wel bij op het WK. Hij heeft dus geen rust gehad in de zomer. Deze Najar is amper twintig procent van zijn kunnen waard.”

En dus pleit Trimpont ervoor om Najar rust te gunnen. “Hij heeft vakantie nodig en daarna moet Anderlecht hem met een speciaal programma klaarstomen voor de play-offs. Dat zou het ideale zijn, maar ik weet ook dat Anderlecht op dit moment een erg krappe kern heeft.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.