Red Bulls maakt plaats vrij voor Kljestan

WOENSDAG, 28 JANUARI 2015, 08:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Sacha Kljestan staat volgens ESPN erg dicht bij een transfer naar de NY Red Bulls. De club staat bovenaan de MLS allocation ranking. Dit geeft hen eerste keuze in het binnenhalen van een in het buitenland spelende international.


New York Red Bulls deed gisteren zaken met Montreal Impact, de nieuwe club van Laurent Ciman. Het liet twee spelers vertrekken en kreeg in ruil een andere speler, geld en de mogelijkheid om een buitenlandse speler aan te trekken voor het komende seizoen, dat start in maart.

De Red Bulls staan bovendien op de eerste plaats in de MLS allocation ranking. Deze ranking bepaalt welke clubs als eerste mogen kiezen bij het aantrekken van een international die in het buitenland speelt of een oud-MLS-speler die terugkeert.

"We hebben een speler in gedachten die we erg graag willen, maar nemen onze tijd om zo goed mogelijk gebruik te maken van onze topranking", vertelt sportief directeur Ali Curtis van de Red Bulls. ESPN vernam van zijn bronnen dat het gaat om Sacha Kljestan en dat een akkoord nabij is.

Als de Red Bulls Kljestan echt willen, zal Anderlecht waarschijnlijk niet moeilijk doen. Paars-wit verklaarde onlangs dat het de Amerikaan graag houdt tot juni, maar dat het hem een transfer gunt indien er een mooi voorstel komt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.