Hasi: "Mitrovic is er klaar voor"

VRIJDAG, 30 JANUARI 2015, 15:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Anthony Vanden Borre moeten we zondag nog niet terugverwachten in de kern, hij herstelt nog van een zware griepaanval. Aleksandar Mitrovic keert terug uit schorsing en staat te popelen om terug te spelen.


"Zijn honger is erg groot", zegt Hasi over Mitrovic, "Hij is klaar om de draad weer op te pikken."

Op het middenveld mankeert Steven Defour die een schorsing uitzit, dus wordt Marko Marin in de selectie verwacht, al kan die nog geen hele wedstrijd aan volgens Hasi: "Marin ontbreekt alleen nog matchritme."

Dennis Praet is ook nog uit met een blessure die normaal een viertal weken ging duren, maar nu blijkt dat zelfs de wedstrijd tegen Dinamo Moskou in het gedrang komt: "Ik heb al zoveel meegemaakt met blessures dit seizoen dat ik er geen uitspraken over durf doen", zegt de coach.

Bram Nuytinck zal dan wel bij de selectie zitten na een afwezigheid van bijna vier maand door een teenblessure. Sacha Kljestan viert zondag zijn afscheidsmatch en wordt gehuldigd voor de wedstrijd: "Net als elke speler die veel voor Anderlecht betekende", aldus nog Hasi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.