"De nieuwe Raymond Goethals"

VRIJDAG, 30 JANUARI 2015, 16:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Roger Vanden Stock is in de wolken met het geleverde werk van Besnik Hasi. Hij vergeleek hem zelfs met voetbalicoon Raymond Goethals. Besnik Hasi kan erom lachen en blijft zijn eigen nuchtere zelf.


"Het is tof van de voorzitter dat hij mij met zo iemand vergelijkt. Ik weet ook dat hij dat in een enthousiaste bui gezegd heeft. Ik heb zeker niet de pretentie om mezelf te vergelijken met Goethals. Dat ben ik bijlange nog niet", begint Hasi, "Ik voel me wel een deel van Anderlecht na al die mooie momenten hier. Maar ik weet ook dat toen ik hier tekende als hoofdcoach mijn dagen eigenlijk geteld zijn. Op een bepaald moment zal het over zijn en dat zal ik spijtig vinden."

Of Hasi de rest van zijn carrière wil doorbrengen, daar is hij zelf nog niet echt uit, als zegt hij niet nee: "Pas aan het einde van de rit zal dat duidelijk worden. Ik zet nu het project door dat we twee jaar geleden hebben opgestart. We laten jeugdspelers doorvloeien en daar wil ik mee doorgaan. Ze beter maken... Ik heb ook geen reden om niet lang te blijven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.