Mitrovic moet leper worden

VRIJDAG, 30 JANUARI 2015, 19:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi is meer dan tevreden dat hij zondag terug op Aleksandar Mitrovic kan rekenen. "Vooraan kan ik nog iemand gebruiken. Op Standard zag je dat we vooraan te licht waren", aldus Hasi.


"Ik ben blij dat hij terug is", begint de coach over de terugkeer van Mitrovic komende zondag, "Hij was goed op stage, hij is goed op training, hij heeft honger naar wedstrijden. Hij bewijst al anderhalf jaar hoe belangrijk hij voor ons is. Ik kan alleen niet garanderen dat hij niet wéér iets gaat uithalen. Ik hoop dat hij lessen getrokken heeft uit de drie matchen die hij moest missen. Ik probeer op hem in te praten, maar hij blijft een jonge gast en een Balkanmens. Dat ben ik ook. Hij incasseert heel veel tijdens een match, maar dat wordt vaak niet gezien of niet bestraft. Maar hij moet slimmer en leper worden en niet reageren. De beste reactie is scoren, dan zwijgen ze."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.